Workshops

Feestbroden

Helemaal zelf een stol maken met amandespijs?
Leren hoe je brood maaakt in de vorm van een ster?
Of eindelijk leren hoe je een babka maakt?
Leer het in één dag bijBlok.

Bolus bakken met low tea

Altijd al willen leren hoe je bolussen bakt?
Worden je bolussen te plakkerig of juist niet plakkerig genoeg?
Wil je gewoon een leuke middag met vrienden/familie en collega’s?
Kies dan voor onze bolusworkshop!

Heerlijke broodjes voor de lunch

Zachte broodjes, bijvoorbeeld voor een lekker broodje gezond, of liever stevige pistoletjes?
Of heerlijke krentenbollen voor tussendoor?
In deze workshop leer je hoe je die maakt.

Bakken met succes

Zelf heerlijk vers brood bakken? Leer het in één dag bijBlok.
Nooit eerder geprobeerd? Of juist wel, maar niet tevreden?
Heeft u een broodbakmachine die staat te verstoffen?
Dan is dit een interessante workshop voor jou.

Desembroden

Heb je al veel uitgezocht over desem en wil het toch nog niet lukken zoals je zou willen? Zijn de termen nog niet helemaal duidelijk of zijn de omstandigheden bij jou thuis anders dan bij de maker van de recepten die je volgt? Wil je een gezellige dag waarbij je naast theorie, juist lekker praktisch bezig bent?
Dan is dit een interessante workshop voor jou.

Vrolijk bakken

We maken allemaal onze eigen broodjes. Je gaat de ingrediënten wegen, alles lekker door elkaar mixen en daarna kijken wat er met het deeg gebeurt. Maak jij een vlechtbroodje, een bolletje met sesamzaad of een egel? Alles kan en mag. Tussendoor bakken we ook nog onze eigen koekjes!

Borrelbroden

Lekkere broodjes voor bij de borrel. Heerlijk met een dip, maar net zo lekker zonder! Gekleurde broodjes, hoe doe je dat eigenlijk?

Lekker vegan... met seitan

Seitan, een lekkere en veelzijdige vleesvervanger. Dat maak je natuurlijk lekker zelf! Gebruik het in een stoofpot, of als shoarma, maak er een vegetarische babi pangang van of gehakt. Je leert het allemaal in deze workshop.